Bel gratis: 085 - 760 60 13

Ons intaketeam is dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 22:00 uur

Blikschade van Zeelandse kettingbotsing afgehandeld

De blikschade die het gevolg was van de massale kettingbotsing op de A58 in Zeeland ruim een maand geleden is door de verzekeraars afgehandeld. Het Verbond van Verzekeraars bevestigt dat, maar weet nog niet de exacte hoogte van het schadebedrag.

Wel wist de brancheorganisatie te melden dat dat bedrag in de miljoenen zou lopen. De zwaarste klap werd opgevangen door de Zeeuwse verzekeraar ZLM. De verzekeraar uit Goes kreeg 56 meldingen binnen en keerde bijna € 250.000 uit aan materiële schade. Daarnaast lopen er ook nog 22 aanvragen voor een letselschade-uitkering.

Marinus Schroevers van ZLM: “Voor de afhandeling van dit ongeluk hebben de autoverzekeraars een speciale regeling getroffen. We betalen alle letselschade-uitkeringen zelf. Ook betalen we kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.” Het zou daarbij gaan om bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, reiskosten voor ziekenhuisbezoek en vergoedingen voor mensen die tijdelijk (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn en daarvoor niet verzekerd waren.

 

Bron: Amweb.nl, week 44 2014

Meld uw letsel of stel een vraag

Bel 085 – 760 60 13 of vul dit formulier in:
    Sitemap